^Naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Welkom bij ZV de Bron

Wij heten u van harte welkom op de website van Zwemvereniging De Bron, de gezelligste zwemvereniging van de Kring Noord-Holland!

Zwemvereniging De Bron is opgericht op 26-09-2001 en telt zo'n 275 leden in alle leeftijden. De vereniging biedt in zwembad De Kloet te Grootebroek het gehele seizoen diverse watersportdisciplines aan: zwemmen, waterpolo en aquajogging. Overweegt u lid te worden? Kom dan gewoon naar een training, meldt u bij de trainer (te herkennen aan de blauwe shirts met opdruk "Trainer/coach") en train de eerste twee keer gratis (uitgezonderd aquajogging) mee om te kijken of het u bevalt. Als het u bevalt kunt u zich inschrijven als lid. Ga naar deze pagina voor de desbetreffende formulieren.

Zwemmen tijdens vakanties
Met ingang van het seizoen 2017-2018 gaat er voor de jeugd wat veranderen qua zwemmen in de schoolvakanties. De uren voor de jeugd en de Specials op dinsdag en woensdag, komen te vervallen tijdens de schoolvakanties. Op vrijdag is het zwembad gewoon om 18.00 uur geopend voor vrijzwemmen. Voor de masters is er gewoon training op dinsdag, woensdag en donderdag.

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, klik dan hier.

Om te weten wanneer welke afdeling traint, klik hier.

Gebruik het bovenstaande menu om door de website te navigeren. Wij adviseren de leden te beginnen met de pagina Nieuws.


Copyright © 2001-2019 -- Z.V. de Bron
Alle rechten voorbehouden


Facebook twitter